Резултати од 49-от Државен натпревар на младите истражувачи на Република Македонија

На 27.04.2013 во Штип во СОУ „Јане Сандански“ се оддржа 49-от Државен натпревар на младите истражувачи на Република Македонија. На напреварот беа постигнати следниве резултати: