Пријава за Макинова и Еконова

Почитувани,

На следниве линкови можете да ги превземете пријавите за Макинова 2014 и Еконова 2014,

[пријава за Макинова]

[пријава за Еконова]

Повик за учество на Макинова и Еконова

Имаме задоволство да Ве известиме дека во организација на Сојузот на Пронаоѓачите и Автори на технички унапредувања на Македонија - СПАТУМ по 35,пат во континуитет од 1980 година се организира изложбата на пронајдоци, иновации, нови технологии, нови производи, технички унапредувања, индустриски дизајн, трговски марки, младинско истражувачко креативно творештво МАКИНОВА 2014, придружена со 12 ,та изложба на иновации , пронајдоци и идеи и чија цел е подобрување на животната средина ЕКОНОВА 2014 .Манифестациите се одржуваат на Скопскиот саем, во рамките ТЕХНОМА , во периодот 14-18 ,Октомври 2014 год.

[повик за учество]