Доделени награди од МОН добиени на МАКИНОВА 2014 и ЕКОНОВА

Раководителот на Секторот наука при Министерстовто за Образование и Наука, г-ѓа Светлана Пинева, во канцелариите на СЗТК Нардона Техника им ги додели наградите на учесниците на МАКИНОВА 2014 и ЕКОНОВА кои ги доделува МОН.