МАКИНОВА 2012

Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов, ја посети Меѓународната изложба на експонати, иновации и пронајдоци МАКИНОВА, како и изложбата на иновации од изразен еколошки карактер ЕКОНОВА, кои се одржуваат во рамките на најголемата и најреномираната саемска манифестација ТЕХНОМА 2012. 

Повеќе...

Повеќе артикли...

  1. МАКИНИВА 2009
  2. СПАТУМ