СЗТКМ-НАРОДНА ТЕХНИКА на саемот за образование и кариера

фотографии од стандот на СЗТКМ-НАРОДНА ТЕХНИКА на саемот за образование и кариера и посетата на министерот за образование и наука г-дин Спиро Ристовски и министерот за внатресни работи г-га Гордана Јанкуловска

 

Повеќе...

Фотографии од 51 Државен натпревар одржан во Неготино

51 Државен натпревар на младите истражувачи на Македонија одржан во средното училиште Св. Кирил и Методиј во Неготино во организација на Народна техника и Сојузот на младите истражувачи на Македонија- Наука на млади

Повеќе...

Известување

Натпреварите (смотри) од Програмата за техничка култура за 2014 година на Министерството за образование и наука во организација на Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на младите и Народна Техника за учениците од средните училишта од Република Македонија ќе се оддржи на:

17.05.2014 година - Државен натпревар во Скопје