Светско првенство на трактористи, Нов Зеланд 2010

Од 10-19 април, во Метвен, Нов Зеланд ќе се одржи 57то Светско првенство на трактористи.  Учеството на натпреварувачите е организирано од страна на Народна техника на Македонија - Сојуз за техничка култура во стопанството на Македонија.

Екипата која ќе учествува на 57то Светско првенство на трактористи е следната:

Повеќе...