Пријавување за АГРОТИКА 2016 СОЛУН

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА, Сојузот за техничка култура во стопанството на Р. Македонија и Туристичка Агенција ЕКСТРА Бус-Скопје

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web strana: www.ekstrabus.com.mk

 

организираат посета на Меѓународниот саем за земјоделство, техника и опрема, механизација, градинарство, преработка, лозарство, овоштарство, винарство, храна, пчеларство, ветеринарство во Солун

 

АГРОТИКА 2016

 

1.den 29.01.2016 год.(петок)Состанок на групата во утринските часови и тргнување во 5 часот од Скопје. Поаѓање кон Солун, преку граничниот премин Богородица. Пристигнување во Солун и ден предвиден за посета на саемот и факултативно - шопинг и разгледување на градот. По затварањето на саемот, посета на CAREFOUR. Во доцните попладневни часови се упатуваме кон Македонија со попатни паузи поради одмор и царински формалности. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 

 

 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА 750 ден.

 

Во цената е вклучено:

-Превоз на наведената релација со високо туристички автобус;

-Организација и водство на групата;

-Влезница на саем.

 

Во цената не е вклучено;

-Се што не е наведено во понудата

 

 

Пријавување во Туристичката агенција на ЕКСТРА БУС или во сите канцеларии на СЗТКМ –Народна техника на Македонија или на телефони: 023238357, 070 269 944, 02/3239300,072 230100.

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Рок на пријавување е до 27.01.2016 год.

Минимален број на патници е 40 лица.'