Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Повик за учество - МАКИНОВА 2017 и ЕКОНОВА 2017

Почитувани

Имаме задоволство  да Ве известиме дека во организација   на Сојузот на Пронаоѓачите и Автори на технички унапредувања на Македонија  - СПАТУМ  по 38,пат во континуитет од  1980 година се  организира изложбата на пронајдоци, иновации, нови технологии, нови производи, технички унапредувања,  индустриски дизајн, трговски марки,  младинско истражувачко  креативно творештво   МАКИНОВА 2017, придружена со 15 ,та изложба на иновации , пронајдоци и идеи и чија цел е подобрување на животната средина  .Манифестациите  се одржуваат  на Скопскиот  саем, во рамките  ТЕХНОМА , во  периодот  17-21.  ,Октомври 2017 год.

СПАТУМ  го упатува ПОВИКОТ до  производните  компании,  научно истражувачките организации, факултети, училиштата, самостојните иноватори, клубовите на младите  техничари и природници  да учествуваат на најголемата  манифестација во Македонија   поврзана со  инвентивното, креативното творештво  МАКИНОВА  2017 и ЕКОНОВА 2017..

Со своето присуство бидете дел од традицијата, бидете дел од инвентивното   движење во Македонија, и  искористете ја единствената можност да ја промовирате и афирмирате вашата идеја, иновација, пронајдок, нов производ,техничко унапредување,  дизајн, трговска марка до пошироката стопанска заедница  и јавноста во Република Македонија.

Пријавите за учество се прикачени  на www.atcm.org.mk

Вашите пријави (кои може да ги преземете на следниот ЛИНК) ги очекуваме најдоцна  до 30 септември 2017 година  на адреса :

1000 Скопје Градски Ѕид блок 5 Република Македонија  П.ФАХ 14

Тел. ++ 398    077554801  

http://www.atcm.org.mk          mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Потпишување на меморандум за соработка со Словенија

За време на едукативната посета на Словенија со најдобрите уеници од Државните натпревари за клубови на младите техничари и природници за ученици од основните училишта, и младите истражувачи - Наука на млади, за ученици од средни училишта во организација на Народна Техника на Македонија и Струковите сојузи, беше потпишан и меморандум за соработка со Словенија.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Среќни празници


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Јубилеј 70 години на СЗТКМ-Народна техника на Македонија


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Учество во емисијата Голем одмор на МТВ

Учество во емисијата Голем одмор на МТВ, 01.06.2015 

Учениците од Скопскиот регион учествуваа во емисијата и ги презентираа своите наградени проекти.
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Повеќе артикли...

  1. Народна техника - Скопје

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227