Kлубска изложба на фотографи Јордан Зазоски - Зазо

Фото кино клубот Прилеп во соработака со Народна Техника Прилеп и домот за култура Марко Цепенков од Прилеп. Ја одржа првата клубска изложба на фотографи со наслов Јордан Зазоски - Зазо 

Свеченото отворање беше на 04. Октомври со почеток во 19.30 часот. На изложбата се претставија 19 автори  со 60 Фотографии. На наградените им беа доделени признанија, а семејството Зазоски доби посебна блогодарница.