Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Резултати од Светско првенство во ХСТ

Од 17 - 21  октомври во швајцарија   се одржа  10-то Светско првенство во ХСТ

 

Еден од учесниците на ова Светско првенство во ХСТ беше Дарко Трајков член  на радио клубот Искра. Тој настапуваше како член на репрезентацијата на Македонија и во дисциплината РУФЗ освои 3-то место и бронзен медал.