Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Доделување на плакети и признанија во НТ Куманово

Доделување на признанија и плакети на активисти и волонтери од НТ Куманово по повод 70 години јубилеј на Народна техника на Македонија.