Заедничка поддршка на денот на дрвото 2014

Заедничка поддршка на денот на дрвото 2014 година на ученици и професори од ООУ Благој Кирков од Велес и НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА


Наградени ученици од Народна Техника гости во емисијата Голем одмор

Наградени ученици од натпреварите организирани од Народна Техника на Р. Македонија заедно со нивните ментори од регионалниот центар на Народна техника од велешкиот регион ги презентираа своите проекти на МТВ1 во емисијата Голем одмор.

Регионален натпревар на млади техничари и природници - Велес 2014

Регионален натпревар во 23 дисциплини на клубови на млади техничари и природници

Народна техника Велес одржан на 03.05.2014 во ОУ ,,Блаже Конески“  - Велес

Регионален натпревар на КМТПМ 2013 - Велес

На 12.04.2013 во ОУ „Благој Кирков“ - Велес се оддржа регионалниот натпревар на КМТПМ 2013

 

 

44 Државен фестивал за непрофесионален филм

Фотографии од 44от Државен фестивал за непрофесионален филм, одржан во Велес на 29.04.2015