ДЕТЕ ТАЛЕНТ


      АНА ГАШТАРОВА од Битола, учесник на натпреварите на Клубовите на младите техничари и природници во организација на Народна техника-Битола и Народна техника на Македонија на Регионално и Државно ниво, освојува први места во природната група области- Екологија и Применета Биологија. Но Ана е сестрана и има и други таленти.

Продукцијата „КОТИЛЕДОН“ ја сними емисијата „Дете талент“ која беше емитувана на ТВ Телма и сите регионални ТВ канали во Македонија.

 

Погледнете ја на следниот линк:

http://www.youtube.com/watch?v=QIPjyEeR0WQ