Единаесетти АРГ натпревар Катланово 2014

На традиционалниот АРГ натпревар кој се одржува по 11-ти пат во Катланово, на 5-ти октомври 2014 година, СЗТК Народна техника - Берово учествуваше со 6 натпреварувачи.